Γωγώ Τσαμπά: «Είχα 10 χρόνια σχέση με θαυμαστή μου»

Newsroom
Newsroom

Αναφέρθηκε στον εθισμό της στο αλκοόλ

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον εθισμό της με το αλκοόλ, το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια αλλά και το γεγονός ότι δατηρούσε μακροχρόνια σχέση με θαυμαστή της.

Όπως είπε, αρχικά, πλέον δεν δυσκολεύεται να πει «όχι» στο αλκοόλ και γνωρίζει τα όριά της. «Όταν θες όντως να κόψεις κάτι, θα το κόψεις. Εάν θες να το αρχίσεις, θα το αρχίσεις. Στα πανηγύρια μου δίνουν να πιω, αλλά αν πω “όχι”, είναι “όχι”. Το σέβονται. Πλέον, αν βγω και πιω, ξέρω πού πρέπει να σταματήσω. Το έκοψα όταν κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου», είπε η Γωγώ Τσαμπά.


 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια. «Δεν προέκυψε να κάνω οικογένεια, αλλά εάν προκύψει, ας έρθει. Αλλά δεν θέλω άλλα βάσανα, άλλη ταλαιπωρία στη ζωή μου», εξήγησε, μιλώντας στο Open. 

«Γενικώς, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι συντροφιά για εμένα. Συντροφιά είναι οι δικοί μου άνθρωποι, είτε είναι οικογένειά μου, είτε φίλοι μου. Ήμουν πάντα δεμένη με την οικογένειά μου», πρόσθεσε. 

Τέλος, αποκάλυψε πως είχε 10 χρόνια σχέση με θαυμαστή της. «Είχα 10 χρόνια σχέση. Ήταν με θαυμαστή μου. Ήρθε στο πανηγύρι, ακολούθησε για έναν μήνα στο τουρνέ και είπα να δω πού θα πάει. Εντάξει, πήγε 10 χρόνια», κατέληξε η Γωγώ Τσαμπά.
 


 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ