Η Αλίσια Κις για το τραγούδι στην βασίλισσα Ελισάβετ

Newsroom
Newsroom

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συμμετείχε στη συναυλία «Platinum Party», που διοργανώθηκε έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ- Πρόκειται για το τραγούδι ''Empire State of Mind'', που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Αλίσια Κις εξήγησε γιατί τραγούδησε το «Empire State of Mind», στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι.

Το περασμένο Σάββατο, η γεννημένη στη Νέα Υόρκη τραγουδίστρια συμμετείχε στη συναυλία «Platinum Party», που διοργανώθηκε έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε επιτυχίες, όπως το «Superwoman» και το «Girl on Fire». Οι θεατές ωστόσο, διαφώνησαν με το τραγούδι της «Empire State of Mind».

Αν και η Κις άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού, για να αντικαταστήσει το «London» με το «New York», πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στην επιλογή του τραγουδιού.

«Είναι πραγματικά αστείο για μένα, που έβαλαν την Αλίσια Κις να ερμηνεύσει το "Empire State of Mind", κατά τη διάρκεια ενός εορτασμού της Αγγλικής Μοναρχίας. Καλό Ιωβηλαίο, ορίστε ένα τραγούδι για την αποικία που έχασες», έγραψε χρήστης στο Twitter.

Η τραγουδίστρια απάντησε στις αντιδράσεις και εξήγησε ότι, η βασίλισσα επέλεξε το «Empire State of Mind», για να συμπεριληφθεί στη λίστα.

Σε βίντεο από τα παρασκήνια της εκδήλωσης, η Κις είπε στους δύο γιους της - τον Egypt, 12 ετών και τον Genesis, 7 - ότι η βασίλισσα είχε ζητήσει τα τραγούδια.

«Λέω στα αγόρια, ότι η βασίλισσα ζήτησε τα τραγούδια που τραγουδάω», είπε η Κις στην κάμερα. «Και είπαν: "Δεν μπορείς να αρνηθείς στη βασίλισσα!"»

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Επική βραδιά στο Ιωβηλαίο. Γιορτάζοντας τη βασίλισσα και όλες τις βασίλισσες!!!».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: « Κάθε τραγούδι ζητήθηκε προσωπικά από τη βασίλισσα. Ακόμη και το "Empire!!!"»

H Κις είπε στους θεατές, όταν ανέβηκε στη σκηνή: «Ξέρετε όταν είμαι στο Λονδίνο, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Μου θυμίζει τόσο πολύ, τη Νέα Υόρκη. Σε αγαπώ Λονδίνο».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ