Η Φάρμα: Έκρηξη από τον Τζώρτζογλου - «Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου, να ξεστραβωθούν»

Η Φάρμα: Έκρηξη από τον Τζώρτζογλου - «Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου, να ξεστραβωθούν»

Αρκετά πιεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε κατά των συμπαικτών του. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια και οι παρατηρήσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλο

Επεισόδιο για γερά νεύρα, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 10/4 στη Φάρμα. Για αυτή την εβδομάδα την Αρχηγία της Φάρμας ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος όρισε και τις νέες εργασίες αλλά και υποχρεώσεις στους παίκτες του ριάλιτι.

Για άλλη μια φορά, ο Στράτος Τζώρτζογλου κέντρισε την προσοχή παικτών και τηλεθεατών. Ο γνωστός ηθοποιός ενημερώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη πως ψηφίστηκε από τους τηλεθεατές ως ο πιο αγαπητός παίκτης, κερδίζοντας έτσι την ασυλία για τη νέα εβδομάδα.

Ο ηθοποιός ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Μερικές ώρες μετά όμως ακολούθησε ένας απίστευτος καυγάς με τις φωνές του Στράτου Τζώρτζογλου να ακούγονται σε όλη τη Φάρμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε παρατηρήσεις στον Στράτο σχετικά με τον τρόπο τον οποίο εργάστηκε για μια κατασκευή. Ο ηθοποιός πλησίασε τον συμπαίκτη του, κάνοντας ένα ξέσπασμα με αφορμή τα σχόλια που μέχρι και εκείνη τη στιγμή τον είχαν υπερφορτίσει ψυχικά.

«Ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι έχει μεγάλη σημασία για τη διαβίωσή μας. Εγώ θα το θέσω ως θέμα και σηκώνομαι και φεύγω. Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος και θα το πω και στον Σάκη. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Αν αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα, θα γίνει χάος», είπε στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και κατέληξε με κραυγές...

«Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουν. Παραγνωριστήκαμε. Με ευγένεια, δεν είμαι δούλος κανενός».

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ