Η Κρητικιά Χρύσα Καβράκη για την αποχώρηση της από το GNTM

Η Κρητικιά Χρύσα Καβράκη για την αποχώρηση της από το GNTM

Τι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ειπωθεί για εκείνη

Η Χρύσα Καβράκη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM. Ως είθιστε έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου». Εκεί μίλησε τόσο για την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων όσο και για τη σχέση της με την Ρασέλ.

Μάλιστα ρωτήθηκε για τα όσα είπε η πρώην συμπαίκτρια της, Ρασέλ: «Είδαμε νωρίτερα τη Ρασέλ σε μια ερώτηση που της έγινε αν έχουν διαμορφωθεί κάποιες σχέσεις μέσα στο σπίτι και τι έχει να πει γι αυτό και είπε ότι η Χρύσα είναι ένα από τα κορίτσια που από την αρχή κιόλας των bootcamps, κι όλης της διαδικασίας του GNTM, έχει έρθει πιο κοντά στα αγόρια και έχει φλερτάρει».

 


Η Χρύσα Καβράκη διέψευσε τη Ρασέλ και τονίζοντας: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και τα πάω καλά και με τα αγόρια και τα κορίτσια και έκανα παρέα με όλα τα άτομα και αυτό από την Ρασέλ που δεν είναι ίδιος χαρακτήρας με εμένα, παρεξηγήθηκε. Εμείς μέσα στο σπίτι δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση με την Ρασέλ, δεν μιλούσαμε οπότε αυτό το επικριτικό σχόλιο που έκανε ήταν εντελώς άτοπο για μένα, δεν πιστεύω ότι έβγαζε νόημα. Δεν ήταν έτσι από κοντά. Θέλει να προβάλει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν την γνωρίζω σαν χαρακτήρα παραπάνω, δεν μπορώ να ξέρω το λόγο που το κάνει αλλά σίγουρα δεν είχε δείξει αυτό πίσω από την κάμερα».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ