Η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για το Super Mammy και την ατάκα με τον βιαστή

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy. Τα αστεία του ηθοποιού για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζεται η γυναίκα προκάλεσαν σάλο.

Μάλιστα, το hashtag #SuperMammy έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της θέλησε να πάρει θέση και να τοποθετηθεί  για την ατάκα περί βιασμού που ακούστηκε.

Είπε αρχικά: «Θα σας πω την άποψή μου. Τον Μάρκο τον γνωρίζω χρόνια, τον έχω φιλοξενήσει σε εκπομπές μου. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός κι όποτε έχουμε βρεθεί, έχω διασκεδάσει. Ο Μάρκος Σεφερλής όταν είναι καλεσμένος ή αυτοσχεδιάζει στο θέατρο κι είναι διαδραστικός, πολλές φορές είναι πολύ αστείος. Το κάνει ωραία».

«Δεν ξέρω ποιος του έγραψε αυτήν την ατάκα ότι «είδα ένα βιαστή στο δρόμο κι ότι άρχισα να τρέχω και τι έγινε, δεν τον πρόλαβα». Παρόλα αυτά στην Ελλάδα του 2022 κι έχουμε δύο πολύ γνωστούς συναδέλφους του να βρίσκονται προφυλακισμένοι για το αδίκημα του βιασμού, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ατάκα. Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Με κάθε σεβασμό στο κοινό του Μάρκου, που είναι μεγάλο, γελά, ξεδίνει και γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται ότι καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο φιλτράρισμα ειδικά τέτοιες εποχές και σε τέτοιου είδους αστεία. όντως αυτή η φράση ήταν απαράδεκτη και θα το κλείσω με κάθε αγάπη προς τον άνθρωπο Μάρκο».

 

 

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ