Η Νικόλ Κίντμαν θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του μυθιστορήματος «Pretty Things» στο Amazon

Η Νικόλ Κίντμαν θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του μυθιστορήματος «Pretty Things» στο Amazon

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιον από τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες θα υποδυθεί η Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν θα εμφανιστεί σε ακόμη έναν ρόλο σε σειρά.

Η Αυστραλή ηθοποιός πρόκειται να έχει ένα απόν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεταφορά στο Amazon του μυθιστορήματος της Τζανέλ Μπράουν «Pretty Things» που κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου.

Η υπηρεσία streaming του αμερικανικού κολοσσού κέρδισε τα δικαιώματα του μυθιστορήματος, μία πραγματική μάχη, όπως περιέγραψαν πηγές στο Varitey, με πολλούς πλειοδότες και σκληρό ανταγωνισμό.

Η Νικόλ Κίντμαν, η οποία έχει κάνει μία πρώτη συμφωνία με την Amazon, θα είναι παραγωγός της σειράς μέσω της εταιρείας της, Blossom Films.

Η ηθοποιός αναμενόταν να εμφανιστεί στην τηλεοπτική οθόνη σύντομα μαζί με τον Χιου Γκραντ στη σειρά «The Undoing» του HBO, ωστόσο η προβολή της μετατέθηκε για αργότερα εντός της χρονιάς.

Το μυθιστόρημα «Pretty Things» αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ από την Random House στις 21 Απριλίου και επικεντρώνεται γύρω από δύο ευφυείς, εντελώς διαφορετικές γυναίκες που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα παιχνίδι απάτης και καταστροφής. Όταν μία διστακτική απατεώνας γίνεται φίλη με μία εύπορη «influencer» στις όχθες της λίμνης Τάχο, η απόλυτη απάτη εξελίσσεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι εκδίκησης.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιον από τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες θα υποδυθεί η Νικόλ Κίντμαν.

Η Τζανέλ Μπράουν θέλει να διασκευάσει το μυθιστόρημα για τη μικρή οθόνη και θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ