Η Σκάρλετ Γιοχάνσον λανσάρει τη δική της σειρά ομορφιάς

Άλλη μία ηθοποιός του Χόλιγουντ που δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς.


Μετά την Jennifer Aniston, τη Drew Barrymore, τη Jessica Alba και την Gyweneth Paltrow ήρθε η σειρά της Scarlett Johansson να ενταχθεί στον χώρο της ομορφιάς με τη δική της σειρά προϊόντων.

Τον περασμένο Ιούνιο οι κατά δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός είχε κάνει μια σχετική ανακοίνωση, μέχρι που την περασμένη Τρίτη δημιούργησε ένα profile στο Instagram και μια ιστοσελίδα, δίνοντάς μας μία ματιά στο brand που φέρει το όνομα “The Outset”.

«Ήμουν το πρόσωπο πολλών διάσημων brands καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες αυτές οι εμπειρίες ήταν πραγματικά υπέροχες. Ένιωθα ότι έπαιζα έναν χαρακτήρα σε αυτές τις καμπάνιες και καθώς εξελίχθηκα, ήθελα να δημιουργήσω και να εκπροσωπήσω μια επωνυμία που να αντιπροσωπεύει το ποια είμαι πραγματικά», έγραψε στο Instagram και σημείωσε: «Αποστολή μας στην Outset είναι να καλλιεργήσουμε μία ρουτίνα αυτοφροντίδας για όποιον εκτιμά την ομορφιά της απλότητας», αποκαλύπτωντας παράλληλα την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς. Επιπλέον, ανέφερε πως τα προϊόντα θα είναι φτιαγμένα από eco-friendly υλικά και φυτικά συστατικά, ενώ θα είναι προσιτά και θα απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες. Η Scarlett Johansson θα είναι η πρόεδρος της εταιρείας, της οποίας επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 1η Μαρτίου 2022.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ