LIFESTYLE
Η συνταγή του Λευτέρη Σουλτάτου για μια μαγειρίτσα που θα σας μείνει αξέχαστη
Μια συνταγή που αποθεώνεται κάθε Πάσχα

Λίγες μόνο ώρες πριν ακουστεί το Χριστός Ανέστη και στηθούν τα γιορτινά τραπέζια ανά την Ελλάδα, ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος φορά την ποδιά του και μπαίνει στην κουζίνα για να ετοιμάσει το απόλυτο πασχαλινό πιάτο: μια μαγειρίτσα που θα μείνει αξέχαστη.
Ο γνωστός σεφ – και σύζυγος της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη – δεν κρατά τα μυστικά της κουζίνας του μόνο για τον εαυτό του. Αντιθέτως, μοιράζεται απλόχερα τη δική του εκδοχή για την παραδοσιακή μαγειρίτσα, η οποία από το 2019 που την πρωτομοιράστηκε και κάθε χρόνο γίνεται viral.
Η συνταγή που αποθεώνεται κάθε Πάσχα
Με πολυετή εμπειρία στη γαστρονομία και αληθινό πάθος για το καλό φαγητό, ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει τον τρόπο να μετατρέπει και το πιο απαιτητικό πιάτο σε μια εύκολη, απολαυστική διαδικασία.
Βήμα-βήμα, εξηγεί πώς μπορείς να πετύχεις μια μαγειρίτσα με βαθιά, παραδοσιακή γεύση, αλλά και βελούδινη υφή – αυτή που κάνει μικρούς και μεγάλους να ζητούν… και δεύτερο πιάτο.
Η συνταγή του δεν είναι απλώς μια ακόμα εκδοχή: είναι ένα γευστικό statement που ανανεώνει την παράδοση και δίνει στο Αναστάσιμο δείπνο την αξία που του αρμόζει.