Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: «Έχω βάλει λογιστή σήμερα πριν την πρεμιέρα»

Newsroom
Newsroom

«Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος και επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή», παραδέχθηκε

Στην παρέα του Breakfast@Star φιλοξενήθηκε το πρωινό της Δευτέρας 25/9 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, όπου μοιράστηκε τα συναισθήματά της λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στο τιμόνι του Shopping Star.

«Είμαι αγχωμένη αλλά φαίνομαι πολύ cool πιστεύω. Περνάμε πολύ καλά και με την ομάδα αλλά και με τις παίκτριες, μου κάνουν αγκαλιές», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος και επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή», παραδέχεται αμέσως μετά χαριτολογώντας.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς της έγινε η πρόταση για την παρουσίαση του Shopping Star αλλά και τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε:

«Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι.

Επίσης, σκέφτηκα κατά πόσο μπορεί να με επηρεάσει στη ζωή μου το να με συγκρίνουν με κάποιον άλλο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε με ποιον ή ποια θα δει σήμερα την πρεμιέρα του Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε με χιούμορ: «Δεν σκέφτηκα ότι τις πρεμιέρες τις βλέπεις με παρέα. Εγώ έχω βάλει λογιστή πριν την πρεμιέρα. Θα τελειώσω με τα τιμολόγια και θα πάω σπίτι να το δω».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ