Ιωάννα Μαλέσκου: Το πρόβλημα με τα κιλά της – «Δεν έτρωγα τίποτα»

Ιωάννα Μαλέσκου: Το πρόβλημα με τα κιλά της – «Δεν έτρωγα τίποτα»

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Ιωάννα Μαλέσκου εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της εκπομπής της ότι, όταν ήταν νεότερη, είχε πάθει εμμονή με τα κιλά της.

Με αφορμή την καλεσμένη της Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το σώμα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20, δε μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 κιλά είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά. Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι “φίλοι” και τα πρότυπα… Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων».

Και πρόσθεσε: «Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το κατάλαβα. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε. Σε αυτήν είχα δει πώς μπορείς να χάσεις δόντια… Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, οπότε άλλαξε η εικόνα μου. Το κάτω έμενε στάσιμο. Έπαθα ένα ταρακούνημα… Είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά που είναι για τα δικά μου δεδομένα σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα που έβλεπα στον καθρέφτη ήταν εικόνα που με στενοχωρούσε».

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ