Ισαβέλλα Δάρρα: Τι απαντά μετά τη δήλωσή της για τα θύματα παρενόχλησης που προκάλεσε αντιδράσεις

Ισαβέλλα Δάρρα: Τι απαντά μετά τη δήλωσή της για τα θύματα παρενόχλησης που προκάλεσε αντιδράσεις

Το πρώην μοντέλο απάντησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook


Η Ισαβέλλα Δάρρα προχώρησε σε νέα ανάρτηση, μετά το σάλο που προκάλεσε μία δήλωσή της. Το πρώην μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Ισαβέλλα δήλωσε πως θεωρεί ότι τα θύματα πρέπει να δουλέψουν με τον εαυτό τους και να μάθουν να λένε όχι.

Τη δήλωση αυτή, μάλιστα, σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Καλύτερα Δεν Γίνεται, όπου εξέφρασε την αντίθεσή της: «Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα'θελε και τα‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα».

Μετά την έκταση που πήρε η συνέντευξη της, η Ισαβέλλα Δάρρα απάντησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Φιλες κ φίλοι, σας αποσαφηνίζω τα περί της συνέντευξης μου για τη σεξουαλική παρενόχληση, γιατί αναιτια έχει πάρει μεγάλη έκταση. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ κ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ: Άλλο (και τρομερά σοβαρο) το θέμα των βιασμών και μάλιστα ανηλίκων.

Το αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως και το θέμα της κακοποίησης παιδιών, καθώς είμαι μητέρα νέου παιδιού και κατανοώ το ότι πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά μας ενα ασφαλες περιβάλλον και να τα προστατεύουμε, έτσι ώστε να μεγαλώνουν ως υγιή (σωματικά κ ψυχικά) μέλη της κοινωνίας μας. Αδιανόητη κάθε πράξη-όρεξη που στοχεύει ανήλικα παιδιά και όχι μόνο….

Με τη στάση μας και έχοντας ένα δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα, να μαθαίνουμε ότι μπορούμε να λέμε όχι, κι ότι αυτό το ΟΧΙ δεν μας καθιστά αδύναμους, απλά αποδυναμώνει τον κάθε εξουσιαστή, ξελογιαστή, σεξιστή, που με ανήθικες προτάσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση του και ποντάρει στο ότι δεν θα ακούσει ποτέ το ΟΧΙ».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Ισαβέλλας Δάρρα:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ