Κάψε το λίπος των γλουτών σε 3 μόλις ημέρες

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ασκήσεων

Τo τοπικό πάχος στην περιοχή των γλουτών είναι κάτι που μπορεί εύκολα να γεννήσει αισθήματα ανασφάλειας στον καθένα, ειδικά τώρα που έχει έρθει η ώρα να φορέσουμε το αγαπημένο μας μαγιό.

Ένα συγκεκριμένο, εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων, όμως, υπόσχεται ότι είναι αρκετό για να μειώσει δραστικά την παρουσία λίπους από τους γλουτούς και τα πόδια μας σε μόλις 3 ημέρες αρκεί να το ακολουθήσουμε πιστά.

Όπως θα ακούσεις και στο βίντεο που ακολουθεί, ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα είναι αρκετά δυναμικό αλλά σίγουρα διαχειρίσιμο ακόμα και από άτομα που δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τη γυμναστική.

Άσκηση 1:

Στάσου ίσια με την πλάτη σου σε έναν τοίχο. Τα πόδια σου πρέπει να έχουν μία μικρή απόσταση μεταξύ τους. Στηρίξου με τον κορμό και τα χέρια σου στον τοίχο, λύγισε τα γόνατα σου και άρχισε σιγά-σιγά να κατεβαίνεις, μέχρι να σχηματίσεις με το σώμα σου μία τέλεια, ορθή γωνία. Μείνε σε αυτή τη στάση για 30 δευτερόλεπτα. Επανέλαβε 5 φορές.

Άσκηση 2:

Στάσου όρθια με τα δύα σου πόδια ανοιχτά όσο περισσότερο γίνεται. Σιγά - σιγά χαμήλωσε τα γόνατα σου και τους γλουτούς σου προς το έδαφος. Προσπάθησε οι γλουτοί σου είναι πάντα σε παράλληλη θέση με το πάτωμα. Συγκέντρωσε όλο το βάρος του σώματος σου στην περιοχή των γλουτών και τα πόδια και ανέβα ξανά στην αρχική σου θέση. Eπανέλαβε όσες περισσότερες φορές μπορείς για 30 δευτερόλεπτα.

Άσκηση 3:

Στάσου ξανά σε όρθια θέση. Κράτησε τα πόδια σου ανοικτά και τοποθέτησε τα χέρια σου σταυρωμένα στο στήθος σου. Στη συνέχεια βάλε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και άρχισε να λυγίζεις το γόνατα σου, κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Μείνει σε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα. Συνέχισε με το άλλο πόδι. Eπανέλαβε όσες περισσότερες φορές μπορείς για 30 δευτερόλεπτα.

Άσκηση 4:

Πάρε μία καρέκλα ή ένα σκαμπό. Ιδανικά τα πόδια σου πρέπει να σχηματίζουν ορθή γωνία όταν τα τοποθετείς στο κάθισμα. Στη συνέχεια βάλε το δέξι πόδι σου πάνω στην καρέκλα και μετά και το αριστερό. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση, κατεβάζοντας πρώτα το δεξί πόδι και έπειτα το αριστερό. Eπανέλαβε όσες περισσότερες φορές μπορείς για 30 δευτερόλεπτα.

Άσκηση 5:

Ξάπλωσε πάνω σε ένα χαλάκι γυμναστικής. Σήκωσε και τα δύο πόδια σου προς το ταβάνι, κρατώντας τα εντελώς ίσια. Προσπάθησε να μην ανασηκώσεις καθόλου την πλάτη σου από το χαλάκι. Στη συνέχεια χαμήλωσε το δεξί σου πόδια σιγά-σιγά στο πλάι. Κάνε το ίδιο και με το αριστερό πόδι. Eπανέλαβε όσες περισσότερες φορές μπορείς για 30 δευτερόλεπτα.

Πηγή: pink.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ