Κάτια Ταραμπάνκο: Τι αποκάλυψε η μητέρα της για την φημολογούμενη επιστροφή της στο παιχνίδι

Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, Ναταλία Χαβράχ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Θα ξαναδούμε ή όχι την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor; Πολλά λέγονταν, αλλά και γράφονταν τις τελευταίες μέρες για την φημολογούμενη επιστροφή του μοντέλου στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει ότι η πρώην παίκτρια του Survivor θα αναχωρούσε για τον Άγιο Δομίνικο μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να την δούμε τελικά στους δέκτες μας στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Τι αποκάλυψε όμως η μητέρα της Κάτια Ταραμπάνκο on camera και ανέτρεψε τα δεδομένα;

Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, Ναταλία Χαβράχ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ανέφερε ότι η Κάτια δεν θα μπει στην ομάδα των Διασήμων το Σάββατο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δε θα ήθελε να δει την κόρη της να ξαναμπαίνει στο Survivor, γιατί για εκείνη ήταν μεγάλη ταλαιπωρία να την βλέπει να πείνα και να υποφέρει.

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ακόμα. Ξέρω ότι δεν ισχύει ότι θα μπει Σάββατο στο παιχνίδι και θα την δούμε Δευτέρα. Της έχει γίνει πρόταση και περιμένει. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπει ξανά. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που την έβλεπα να πεινάει και να υποφέρει, ανησυχούσα σαν μαμά. Ανησυχώ μην πάθει ξανά κάτι με την υγεία της. Δεν έχει πετάξει ακόμα για τον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα την περίμενα να έρθει εδώ σήμερα», είπε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ