Κώστας Χατζής για Γιώργο Νταλάρα: "Έχουμε ξεχάσει πόσο έχει προσφέρει;"

Newsroom
Newsroom

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ α Τετ βρέθηκε ο αγαπημένος Κώστας Χατζής, όπου παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, οι οποίες προκάλεσαν σάλο, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι το έργο του στον χώρο του πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χατζής τόνισε χαρακτηριστικά πως «μην μπερδεύουμε την διαφήμιση, το θέμα είναι όμως πως την κάνουμε. Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά, ξέρω όμως πόσο έχουν συμβάλει πάρα πολλά άτομα μέσα στον χώρο του πολιτισμού. Ξεχνάμε κάποια πράγματα. Τι έχει κάνει ο Νταλάρας; Έχουμε ξεχάσει; Ξέθαψε όλους τους λαϊκούς τραγουδιστές και τους έφερε πάλι στην επιφάνεια. Πόσο έχει προσφέρει λοιπόν στον χώρο του πολιτισμού; Τώρα μην τον κατηγορούμε, μην κάνουμε κάτι τέτοια πράγματα».

«Έπειτα υπάρχουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που έχουν προσφέρει και επιμένουν να προσφέρουν. Δεν ξέρω όμως τώρα, δεν το παρακολουθώ. Δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά. Εμένα με ενδιαφέρει πόσο μπορούμε να είμαστε χρηστοί μέσα στο σύστημα αυτό».

«Εσάς σας έκαναν ποτέ πρόταση για κάποια διαφήμιση, για να χρησιμοποιήσουν το πρόσωπο σας;» ρώτησε ο παρουσιαστής για να αποκριθεί ως εξής ο Κώστας Χατζής  στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Όχι, έχω τις απόψεις μου αλλά μπορεί να μην μπορώ να τις νικήσω. Μπορώ όμως κάτι να καταφέρω. Επειδή καμιά φορά λέμε για «αυτό που βρήκαμε». Ωραία, βρήκαμε την φουστανέλα και τα τσαρούχια και μαγειρεύαμε με τα καυσόξυλα αλλά βλέπεις ότι σήμερα έχουμε ηλεκτρική κουζίνα και ψυγεία. Γιατί δεν κρατάμε δηλαδή αυτά που βρήκαμε; Άρα, λοιπόν, και σήμερα υπάρχει μια αλλαγή αλλά κάνουμε τα ίδια πράγματα». 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ