Κώστας Νικούλι: «Δεν θέλω να αλλάξω το όνομά μου, είναι αστείο το τι σε ορίζει ή όχι Έλληνα»

Κώστας Νικούλι: «Δεν θέλω να αλλάξω το όνομά μου, είναι αστείο το τι σε ορίζει ή όχι Έλληνα»

«Με την επιλογή μου, να κρατήσω το επίθετό μου, δηλώνω πως μπορώ να είμαι όποιος θέλω», αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε ο ταλαντούχος ηθοποιός, Κώστας Νικούλι.

«Το σώμα μου με  πήγε από μόνο του. Ένιωσα μια ασφάλεια στον χώρο. Είδα έναν καινούριο κόσμο για να ανακαλύψω. Ένιωθα πως ανήκω εκεί» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως από την βράβευσή του στην κατηγορία του «Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού» για την ταινία «Ξενία», από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, κρατά την εμπειρία και το «ταξίδι».

Ερωτηθείς για το εάν είχε κάποια εναλλακτική πέραν του θεάτρου, είπε πως από την αρχή είχε αποφασίσει πως θα κατευθυνθεί προς αυτόν τον χώρο. « Για εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν το γεγονός πως αυτό θέλω να κάνω», σημείωσε.

«Oι γονείς μου ένιωθαν ανασφάλεια, καθώς με άφηναν σε μια ξένη χώρα, ωστόσο εγώ δεν το έβλεπα έτσι. Γι’ αυτό και δεν επέστρεψα στην Αλβανία μαζί τους» δήλωσε.

Αναφορικά με το όνομά του και την επίλογή του να μην το αλλάξει, είπε πως δεν θέλει να το κάνει και με την επιλογή του αυτή δηλώνει πως μπορεί να είναι όποιος θέλει. «Είναι αστείο το τι σε ορίζει ή όχι Έλληνα» συμπλήρωσε.

Για το τέλος του χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά «Σασμός» είπε πως τα μηνύματα που λαμβάνει είναι σπαρακτικά.

«Πιστεύω πως καλύτερος τρόπος να φύγει αυτός ο χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Φεύγει με τον πιο όμορφο τρόπο, έναν ένδοξο τρόπο. Βλέπω την αγάπη και των συνεργατών μου και του κόσμου. Αυτό μπορεί να μου δώσει μόνο χαρά» τόνισε.

Για την πορεία του, μετά το τέλος της σειράς, είπε πως αυτό που επιθυμεί για την ώρα είναι να ξεκουραστεί και να μαζέψει υλικό για το επόμενο πρότζεκτ, ενώ συμπλήρωσε πως η μεγάλη του ανησυχία είναι η υγεία του και να καταφέρνει να κάνει αυτό που αγαπά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ