Κωστής Μαραβέγιας: Η δημόσια δήλωση αγάπης στην Τόνια Σωτηροπούλου

Κωστής Μαραβέγιας: Η δημόσια δήλωση αγάπης στην Τόνια Σωτηροπούλου

Η δήλωση αγάπης στη σύζυγό του και το μήνυμα στήριξης στα ομόφυλα ζευγάρια

Μέρες απόλυτης ευτυχίας διανύει ο Κώστας Μαραβέγιας μετά τον πολιτικό του γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου την περασμένη Δευτέρα στην Ύδρα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, με ανάρτησή του στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, να εξομολογηθεί τα συναισθήματά του στη σύζυγό του, αλλά και να στείλει ένα όμορφο κοινωνικό μήνυμα αγάπης προς κάθε άνθρωπο, δείχνοντας έτσι τη στήριξή του στα ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία κάλεσε να απαιτήσουν ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία.

Μετά τη δημόσια δήλωση αγάπης στην Τόνια Σωτηροπούλου, στην οποία υποσχέθηκε "εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη", ο Κωστής Μαραβέγιας προέτρεψε τους πάντες, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικών προτιμήσεων να "κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας".

Η υπέροχη ανάρτησή του:

Δείτε επίσης:

Tόνια Σωτηροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Σωτηροπούλου & Μαραβέγιας: Ποιοι ήταν οι 10 καλεσμένοι του «μυστικού» γάμου τους

Παντρεύτηκαν στην Ύδρα Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ