Λεωνίδας Κακούρης: «Είχα σκεφτεί το τέλος του Δούκα αλλά δεν είναι το τέλος που διάβασα»

Λεωνίδας Κακούρης: «Είχα σκεφτεί το τέλος του Δούκα αλλά δεν είναι το τέλος που διάβασα»
Newsroom
Newsroom

Για το τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο ηθοποιός κάνοντας ένα μικρό spoiler

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και σχολίασε το φινάλε του Δούκα Σεβαστού, μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο «Νησί 2».

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για το τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και τόνισε: «Είμαι συγκινημένος. Είναι ένας ωραίος κύκλος που κλείνει, και κλείνει την ώρα που πρέπει. Μας έχει αφήσει όλους πιο πλούσιος και με πολύ ωραίες αναμνήσεις και σίγουρα ωραίες στιγμές τηλεόρασης».

Όσον αφορά στο τέλος του Δούκα Σεβαστού, ο αγαπημένος ηθοποιός, δήλωσε: «Είχα σκεφτεί το τέλος του Δούκα αλλά δεν είναι το τέλος που διάβασα. Το τέλος που διάβασα είναι πιο ωραίο από το δικό μου τέλος… Με τον Δούκα δεν έχω καμία σχέση. Ο κόσμος όμως με έχει ταυτίσει, δικαίως. Παιδί μου είναι άλλωστε».

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας κακούρης μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Νησί 2» και χαρακτήρισε τον ρόλο που θα ενσαρκώσει, ως κακό.ω Υπενθυμίζεται, ότι ο Λεωνίδας Κακούρης, θα συμμετάσχει στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί». Ο τίτλος, θα είναι «Μια Νύχτα του Αυγούστου» και θα βασίζεται σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Στο επίκεντρο της ιστορίας, θα τοποθετηθεί η δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της, τον καλύτερό του φίλο.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ