Λευτέρης Ελευθερίου για το διαζύγιό του: «Τα τελευταία χρόνια δεν κύλησαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε»
Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Gala ότι το διαζύγιό του συνέβη πριν από τρία χρόνια
«Μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά ως έναν βαθμό. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση του διαζυγίου μου, το οποίο συνέβη πριν από τρία χρόνια. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, δεν έχει αλλάξει και κάτι για εμάς» δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου σε συνέντευξή του στο Gala.
«Είμαστε πολύ αγαπημένοι και πολύ υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλον. Ήμασταν 22 χρόνια μαζί, δεν κύλησαν τα πράγματα όπως περιμέναμε τα τελευταία χρόνια και αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας, ήρεμα και πολιτισμένα. Είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στην οικογένεια μας και αυτό το φέρνουμε ως παράδειγμα στα παιδιά μας και για τις δικές τους σχέσεις. Γιατί αν αύριο μεθαύριο είναι με έναν άνθρωπο που αγαπάνε και για κάποιον λόγο αργότερα δεν θέλουν να είναι μαζί, πρέπει να χωρίσουν ήρεμα, με αγάπη και χωρίς φόβο» περιέγραψε.
«Εγώ έγινα δημόσιο πρόσωπο παράλληλα με τη γονεϊκότητα. Η αλήθεια είναι ότι είχα backround δέκα χρόνων σε γκρουπ και άλλων δέκα σε θεατρική ομάδα και κατανόησα πάρα πολύ γρήγορα τι σημαίνει για τον καθένα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οπότε, όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, φρόντισα να γίνουν εκείνα το επίκεντρο της προσοχής μου. Δεν θέλησα ποτέ να τα αφήσω να σκεφτούν ότι ο πατέρας τους είναι διάσημος και ότι αυτό έχει κάποια σημασία. Το γείωνα όλο αυτό, το κρατούσα σε χαμηλούς τόνους. Οπότε ξέρουν ότι κάνω κάποια δουλειά που αναγκαστικά με κάνει δημόσιο πρόσωπο και μέχρι εκεί» ανέφερε ο ηθοποιός.
- Ο Tupac Shakur πρωταγωνιστής σε νέο βιντεοπαιχνίδι μαζί με τον Snoop Dogg
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ για 24η φορά στο νούμερο 1 του chart των άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Κέιτι Πέρι και Τζάστιν Τριντό ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί




