Λίντα Εβαντζελίστα: Ποζάρει στη Vogue με λάστιχα και ταινίες στο πρόσωπο

Newsroom
Newsroom

Η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας

Η Λίντα Εβαντζελίστα ποζάρει στο νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για πρώτη φορά αφότου παραδέχτηκε ότι έχει «παραμορφωθεί» από μια αισθητική επέμβαση που πήγε στραβά.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας. Είχε ποζάρει σε διάσημα περιοδικά μόδας και είχε περπατήσει για τα πιο γνωστά brands στις πασαρέλες, όπως Chanel, Valentino, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren και Giorgio Armani.

Το ιδιαίτερο αυτής της νέας φωτογράφησης που αφορά στο τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue είναι ότι έρχεται μετά την παραδοχή του μοντέλου ότι υπέστη παραμόρφωση, αλλά και την απόφασή της να μην ζει πια κρυμμένη.

 

Στις φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν αυτοκόλλητες ταινίες και λάστιχα για να τραβήξουν προς τα πίσω το πρόσωπο, το σαγόνι και τον λαιμό της, κρύβοντας τα προβλήματα που προκλήθηκαν όταν έκανε μια θεραπεία για τη μείωση του λίπους η οποία πήγε λάθος.

«Δεν είναι αυτό το σαγόνι και ο λαιμός μου στην πραγματική ζωή – και δεν μπορώ να περπατάω με ταινία και ελαστικά παντού», είπε η Λίντα Εβαντζελίστα η οποία παραδέχτηκε ότι κάνει προσπάθειες να αγαπήσει τον εαυτό της όπως είναι.

«Σχετικά με τις φωτογραφήσεις πάντα πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω ότι επιτρέπεται.

Επίσης, όλες μου οι ανασφάλειες φροντίζονται σε αυτές τις φωτογραφίες, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω», ανέφερε το 57χρονο πρώην μοντέλο το οποίο παραδέχτηκε ότι χρειάστηκαν αυτές οι παρεμβάσεις με τα tapes για τη φωτογράφηση, ενώ ποζάρει φορώντας μαντίλια και καπέλα.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ