LIFESTYLE

Με το βυζαντινό τελετουργικό ο γάμος Ντε Γκρες - Βαρδινογιάννη στην Πλάκα

Μέτρα ασφαλείας για το κοινωνικό γεγονός - Στις 6:00 θα τελεστεί το μυστήριο

Νικόλαος Ντε Γκρες, Χρυσή Βαρδινογιάννη
Photo Credits: @intime

Με το βυζαντινό τυπικό θα τελεστεί το απόγευμα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι στην γαμήλια τελετή που θα είναι περίπου 70 έχουν φτάσει ήδη στην Αθήνα από την Πέμπτη.

Η προσέλευση θα ξεκινήσει μία περίπου ώρα νωρίτερα ενώ οι θέσεις που θα έχουν στον Ναό είναι προκαθορισμένες. Αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα. 

Glomex Video

Το βυζαντινό τελετουργικό

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο γάμος θα γίνει με το βυζαντινό τελετουργικό. Η στέψη θα γίνει με κορώνες και όχι στέφανα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του ναού έχει υπάρξει ανακαίνιση ενώ έχει στρωθεί γαλάζιο χαλί που συμβολίζει την αφοσίωση και την ειλικρίνεια.

Μέσα στον Ιερό Ναό θα υπάρχουν 3 πολυθρόνες για τη μητέρα του γαμπρού Άννα - Μαρία, και τις αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Σοφία, βασιλομήτορα της Ισπανίας, και Ειρήνη. 

Πηγή:newsit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση