Μέγκαν Φοξ: "Έχω βαθιές ανασφάλειες με το σώμα μου"

Μέγκαν Φοξ: "Έχω βαθιές ανασφάλειες με το σώμα μου"

Η Μέγκαν Φοξ μίλησε για τις βαθιές ανασφάλειες που έχει με το σώμα της, ενώ αποκάλυψε ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Χόλιγουντ, η Μέγκαν Φοξ, αποκάλυψε ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή, ενώ παραδέχτηκε πως έχει πολλές βαθιές ανασφάλειες με το σώμα της.

Η σταρ του Χόλιγουντ, σε συνέντευξη για το βρετανικό GQ Style, δήλώσε πως παλεύει με την εικόνα τού σώματός της. "Ναι, έχω σωματική δυσμορφία. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες" δήλωσε η 35χρονη.

Η σωματική δυσμορφία είναι μια διαταραχή η οποία συναντάται συχνά στους ανθρώπους που εκτίθενται συνεχώς σε μεγάλο κοινό και που η δουλεία τους στηρίζεται στην εμφάνισή τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από την συγκεκριμένη διαταραχή έχουν εμμονή με το σώμα τους, αλλά και με την εμφάνισή τους και πολλές φορές δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί με τον εαυτό τους. Βλέπουν ατέλειες που είτε μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου, είτε τις μεγεθύνουν πάρα πολύ στο κεφάλι τους.

"Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του", δήλωσε η ηθοποιός.

Η Μέγκαν Φοξ είπε στο περιοδικό πως όλο αυτό ξεκίνησε το 2009, από την συμμετοχή της στην ταινία Jennifer’s Body. "Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε, βλέποντας την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά" είπε.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ