Μελέτη: Έχω καταγγείλει συμπεριφορά και πήγα να χάσω τη δουλειά μου

Μελέτη: Έχω καταγγείλει συμπεριφορά και πήγα να χάσω τη δουλειά μου

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ και ταυτίζομαι με τις γυναίκες που αργούν να μιλήσουν ή δεν μιλούν καθόλου»

Στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» βρέθηκε καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη. Μέσα στο πλαίσιο των αποκαλύψεων για ανάρμοστες συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού, η Ελεονώρα μεταξύ άλλων μίλησε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη για μια δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε η ίδια. 

«Έχω πληρώσει άπειρες φορές ότι δεν μασάω τα λόγια μου» εξήγησε η ίδια. «Έχει τύχει να καταγγείλω συμπεριφορά και ενώ είχα δίκιο και υποστηρίχθηκα από λοιπούς, παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου. Ναι μεν είχα δίκιο και επιβεβαιωνόταν από εξωγενείς παράγοντες, αλλά δημιουργούσε πρόβλημα αυτό, πονοκέφαλο. Ζήτησαν να απομακρυνθώ και απομακρύνθηκα από το πόστο, αλλά αργότερα υπήρξε ρήγμα στη σχέση στο εργασιακό περιβάλλον».

Και συνέχισε: «Καταλαβαίνω πάρα πολύ και ταυτίζομαι με τις γυναίκες που αργούν να μιλήσουν ή δεν μιλούν καθόλου. Αυτό που αντιμετώπισα εγώ, είναι ο λόγος που δεν μιλάει μια άλλη κοπέλα. Εμένα δεν είχε να κάνει με σεξουαλική συμπεριφορά. Το πρόβλημα είναι καταδικαστέα και ποινικά διώξιμη είναι κυρίως η σεξουαλική βία, κακοποίηση και παρενόχληση, αλλά υπάρχουν ανάρμοστες συμπεριφορές που δεν διώκονται, δύσκολα αποδεικνύονται αλλά πρέπει να καταγγέλλονται» κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ