Μενεγάκη για lockdown: «Θα είμαι πιο ήσυχη τώρα για την οικογένειά μου»
Η παρουσιάστρια απάντησε σε σχετικό σχόλιο διαδικτυακού της φίλου
Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές φορές απαντά σε σχόλια διαδικτυακών της φίλων. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, δεν δίστασε να αποκαλύψει τις σκέψεις της για το δεύτερο lockdown απατώντας σε σχόλιο follower της στο Instagram.
Η παρουσιάστρια εξέφρασε την ανακούφισή της, που σε αντίθεση με το πρώτο lockdown, πλέον δεν εργάζεται. Έτσι, θα είναι συνέχεια με την οικογένειά της και δε θα φοβάται πως θα μεταφέρει μικρόβια στο σπίτι.
«Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δε θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένειά μου. Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα; Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι. Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι και εγώ εκτεθειμένη» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη σε σχόλιό της στο Instagram.
- Θύμα διάρρηξης η Σόφη Πασχάλη
- Τριαντάφυλλος για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έπρεπε να έρθει να τα πει μπροστά μου
- Η Δέσποινα Ολυμπίου δέχεται γράμμα από μία παλιά της φίλη