Μήνυση εις βάρος του Γιάννη Βαρδή κατέθεσε η Φιλοθέη Μωβ

Newsroom
Newsroom

«Δεν μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς» δήλωσε η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή

Η Φιλοθέη Μωβ κινήθηκε νομικά εις βάρος του Γιάννη Βαρδή, με αφορμή τις τελευταίες του δηλώσεις για την ίδια και την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως για το θέμα της κηδείας του πατέρα του και τα χρήματα που είχε ζητήσει να κατατεθούν στον «Άλλο Άνθρωπο» αντί για στεφάνια, είπε ότι το χρηματικό το χειριζόταν η Φιλοθέη Μωβ.

«Σε αυτά να ρωτήσετε τη σύντροφο του πατέρα μου, γιατί αυτή διαχειριζόταν το κομμάτι αυτό. Είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση, να γίνει αυτή η κίνηση για τον "Άλλο Άνθρωπο", αλλά ναι, δεν το διαχειριζόμουν εγώ», είχε δηλώσει.

 

 


Η Φιλοθέη Μωβ ανέφερε: «Θα ήθελα να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί πάρα πολλή λάσπη, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να αποδειχτούν σε μια δικαστική αίθουσα. Οπότε αποφάσισα ότι για να μπορέσω να υπερασπιστώ την προσωπικότητά μου και το έργο του Αντώνη, θα πρέπει όλα αυτά να ειπωθούν σε μια αίθουσα δικαστηρίου και να παρθεί μια απόφαση, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι δεν είναι συκοφαντίες».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Συνεχίζει ένας πόλεμος ανελέητος. Πράγματα από την προσωπική μου ζωή δεν θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν δημόσια στα λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς».

Έκλεισε, λέγοντας: «Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός, η ελληνική δικαιοσύνη. Προσπάθησα να είμαι διακριτική, δεν μου αρέσει να βγαίνω μπροστά. Κάπου υπάρχουν κάποια όρια. Έχω ήδη κινηθεί νομικά. Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και στον Γιάννη και σε όποιον με συκοφαντεί».

 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ