Μις Υφήλιος η Μεξικανή Άντρεα Μέζα

Μις Υφήλιος η Μεξικανή Άντρεα Μέζα

H Άντρεα Μέζα γίνεται η τρίτη Μεξικανή που κερδίζει τον τίτλο της Μις Υφήλιος

Η Μεξικανή Άντρεα Μέζα, Μις Μεξικό, αναδείχθηκε Μις Υφήλιος στον 69ο διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino, στη Φλόριντα. Η Μις Μεξικό έδωσε μάχη με τη Μις Βραζιλία, αφήνοντας στην τρίτη θέση της Μις Περού, στην τέταρτη τη Μις Ινδία και στην πέμπτη της Μις Δομινικανή Δημοκρατία.

Μις Υφήλιος

H Άντρεα Μέζα γίνεται η τρίτη Μεξικανή που κερδίζει τον τίτλο της Μις Υφήλιος, καθώς προηγήθηκαν το 1991 η Λουπίτα Τζόουνς και το 2010 η Χιμένα Ναβαρέτα.

Στην ομιλία της η Άντρεα είπε: "Σήμερα η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας, αλλά βρίσκεται στο πνεύμα μας, στην ψυχή μας και τις αξίες με τις οποίες χειριζόμαστε τον εαυτό μας. Ποτέ μην επιτρέπετε σε κάποιον να σας πει ότι δεν έχετε καμία αξία".

 

Κατάγεται από την πολιτεία Τσιουάουα και είναι πρέσβειρα του τουρισμού της. Είχε στεφθεί Μις Μεξικό το 2017 και ήταν η πρώτη αναπληρωματική στα καλλιστεία του Μις Κόσμος το 2017. Το 2020 δεν είχε πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς λόγω της πανδημίας. Μεγάλωσε στην Τσιουάουα αλλά έχει κινεζικές ρίζες. Σπούδασε και εργαζόταν ως μηχανικός λογισμικού, ενώ παράλληλα έκανε και καριέρα μοντέλου. Είναι 26 ετών.

Πηγή: real.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ