Μπάκιγχαμ: Ποιος θα φιλοξενήσει τον πρίγκιπα Χάρι όταν φτάσει στην Αγγλία;

Μπάκιγχαμ: Ποιος θα φιλοξενήσει τον πρίγκιπα Χάρι όταν φτάσει στην Αγγλία;

Θα βρεθεί στην Αγγλία για την εκδήλωση εις μνήμην της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία την 1η Ιουλίου θα έκλεινε τα 60

Στην Αγγλία ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο πρίγκιπας Χάρι για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή τα 60ά της γενέθλια την 1η Ιουλίου.

Θα παραστεί στην εκδήλωση με τον αδερφό του Ουίλιαμ, όμως η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα τον συνοδεύσει, καθώς πρόσφατα έφερε στην ζωή την κόρη τους Λίλιμπετ-Νταϊάνα, η οποία απαιτεί φυσικά την φροντίδα και την αμέριστη προσοχή της. Το ζευγάρι εγκατέλειψε τα βασιλικά τους καθήκοντα και μένει πλέον μόνιμα στην Αμερική.


Μετά τις διαμάχες του με την βασιλική οικογένεια και ειδικότερα με τον πατέρα του Κάρολο και τον αδερφό του, ο δούκας του Σάσσεξ συμφώνησε να μην μείνει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο καιρό βρίσκεται στην Αγγλία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Sun θα φιλοξενηθεί από την ξαδέλφη του, πριγκίπισσα Ευγενία στο Frogmore Cottage, όπου θα είναι απομονωμένος και για το διάστημα της καραντίνας του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ένα εκ των πέντε δωματιών, που διαθέτει η οικία. Στο συγκεκριμένο «σπίτι» μάλιστα, διέμενε με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, όταν παντρεύτηκαν.

«Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ πήραν τα κλειδιά πέρυσι. Τους επιτρέπεται να ζουν εκεί όσο ο Χάρι και η Μέγκαν είναι στην Αμερική. Το σπίτι είναι πλέον χωρισμένο στα δύο, οπότε ο Χάρι μπορεί να απομονωθεί χωρίς να έρθει σε επαφή με την ξαδέρφη του και την οικογένειά της», αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, ενώ επισημαίνει πως αυτό είχε συμβεί και όταν ο Δούκας του Σάσσεξ επισκέφτηκε την Αγγλία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ