Ναταλία Γερμανού: «Χαλάλι όποιος με εκμεταλλεύτηκε – Εγώ πέρασα ωραία»

Ναταλία Γερμανού: «Χαλάλι όποιος με εκμεταλλεύτηκε – Εγώ πέρασα ωραία»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, μιλά για α επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

 

 

Δε δημοσιοποιείς πλέον την προσωπική σου ζωή. Είπες τον χειμώνα ότι έχεις μια σχέση και μετά σιωπή.

Ίσως η προσωπική μου ζωή έγινε πλέον προσωπική και όχι δημόσια. Αν επιλέξω να πάω κάπου κοσμικά δεν θα πάω με τον σύντροφό μου. Υπάρχουν άπειρα ταβερνάκια στα οποία δεν θα σε βρουν οι φωτογράφοι, ο νομός Αττικής δεν είναι το Μπέβερλι Χιλς.

Υπάρχει όμως ακόμα αυτός ο άνθρωπος στη ζωή σου;

Όπως δεν μίλησα για την αρχή της ύπαρξής του, δεν το έκανα ανακοίνωση, ας παραμείνει έτσι. Αφού ξεκίνησε έτσι ωραία, ασ’το να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο, να χαθεί στη λήθη!

Έχεις μετανιώσει για σχέση σου;

Είχα αυτή τη κουβέντα τις προάλλες με μια καλή μου φίλη,Πριν από μερικά χρόνια μπορεί να σου απαντούσα «ναι». Τώρα θα σου πω πως όλες τις σχέσεις που είχα για κάποιο λόγο τις είχα. όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας είναι μικροί δάσκαλοι. Κάτι έρχονται να μας διδάξουν, είτε ωραίο τρόπο είτε με τον λάθος. Και οι πιο συμβατοί με εμένα άνθρωποι που υπήρξαν δίπλα μου έκαναν την εκδοχή της Ναταλίας που βλέπεις σήμερα.

Ενώ όλοι συμφωνούν ότι είσαι ευφυής και οξυδερκής άνθρωπος μήπως κάποιες από τις επιλογές του παρελθόντος έμειναν κυρίως στην εικόνα;

Ε βέβαια. Υπήρξαν φορές που ενθουσιάστηκα με ανθρώπους λόγω της εικόνας τους. Έλεγα «τι ωραίος άντρας είναι αυτός». Έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους σαν τρόπαια. Μπορεί και εκείνοι από τη μεριά τους να με έβλεπαν ως τρόπαιο, όχι ομορφιάς…

Το είχες άγχος αυτό;

Έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και μετά το ξεχνούσα. Μου έλεγαν και οι φίλοι μου «Τώρα αυτός είναι μαζί σου, μήπως σε εκμεταλλεύεται;»

Σε εκμεταλλεύτηκαν όμως;

Χαλάλι τους αν το έκαναν, εγώ ωραία πέρασα! Ακόμα και εκείνοι που είχαν ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι κάτι είχαν να κερδίσουν μπορεί να με αγάπησαν και λίγο με τον δικό τους τρόπο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ