Ναταλία Γερμανού: «Ήρθε η ώρα να υπερασπιστώ για πρώτη φορά την Μαλέσκου»

Εντάξει, έχει κάνει και πράγματα που εγώ μπορεί να μην τα έκανα στη θέση της, αλλά...

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και το σχόλιο που έγινε στο Πρωινό ότι «κάνει καριέρα στην πλάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού», μίλησε η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα δε Γίνεται.

«Ήρθε η ώρα να υπερασπιστώ την Ιωάννα Μαλέσκου. Εντάξει, έχει κάνει και πράγματα που εγώ μπορεί να μην τα έκανα στη θέση της, γι’ αυτό και είμαστε και τόσο διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας, γιατί κάποιοι κάνουν κάποια πράγματα με τα οποία νιώθουν πολύ άνετα, κάποιοι άλλοι δεν θα τα έκαναν (σ.σ. αναφέρεται στον sexy χορό).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση την αδίκησε η Νάνσυ με το σχόλιο που έκανε. Πότε έκανε καριέρα στην πλάτη του Αργυρού; Τα τελευταία δημοσιεύματα με άλλον άνθρωπο την συνδέουν την Ιωάννα. Θέλω να πω ότι μην κοιτάτε που εμείς φέτος την γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το κορίτσι έκανε χρόνια τηλεόραση στην Κρήτη και είναι από τις καλές παρουσιάστριες θεωρώ», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Στο κάτω κάτω αυτό είναι το κορίτσι αυτό, με τις χαριτωμενιές της, με τους χορούς της, με το σεξαπίλ της, με τα υπονοούμενα που πετάει, με την πονηριά της, με το νάζι της. Αυτό είναι το κορίτσι. Σου αρέσει; Το βλέπεις. Δεν σου αρέσει; Μην το δεις, άλλαξε κανάλι και δες κάτι άλλο.

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ