Νόνη Δούνια: Μου ζήτησαν να πειράξω τη μύτη μου, αλλά με αυτή έκανα καριέρα

«Θεωρώ ότι η εικόνα μίας νέας γυναίκας είναι μία πολύ επιτηδευμένη»

Η Νόνη Δούνια αποκάλυψε πώς ένα πρακτορείο μοντέλων της είχε ζητήσει να πειράξει τη μύτη της, αλλά όπως δήλωσε «με αυτή έκανα καριέρα».

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ασχοληθώ με την πολιτική. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τη στιγμή που έκανα παιδιά. Θα μπορούσα να είχα παραμείνει στα media, θα μου άρεσε να το είχα συνεχίσει, αλλά αυτή η πορεία κόπηκε», είπε η Νόνη Δούνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Στη συνέχεια το μοντέλο πρόσθεσε για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Θεωρώ ότι η εικόνα μίας νέας γυναίκας είναι μία πολύ επιτηδευμένη και φτιαγμένη εικόνα. Ναι, είναι ωραίο το Photoshop, είναι υπέροχο, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο. Δεν μου αρέσουν οι αισθητικές επεμβάσεις που φαίνονται».

«Έμαθα πώς να διαχειρίζομαι την απόρριψη στο μόντελινγκ»

Η Νόνη Δούνια αποκάλυψε πως όταν πρωτοξεκίνησε στον χώρο την κάλεσαν από ένα πρακτορείο μοντέλων και αφού υπέγραψε, της ζήτησαν να πειράξει τη μύτη της.

«Με αυτή τη μύτη εγώ έκανα καριέρα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι αν κάτι της έμαθε το μόντελινγκ, ήταν το πως να διαχειρίζεται την απόρριψη.

Δεν θα φέρει τη δουλειά της ως πρόβλημα στο σπίτι, ενώ δήλωσε πως ο σύντροφος της την υποστηρίζει αλλά σπάνια την συνοδεύει σε εκδηλώσεις. Είναι 19 χρόνια μαζί και δεν τον ζηλεύει, αλλά τον θαυμάζει.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ