Η Σία Κοσιώνη έγινε νονά με βοηθό τον γιο της

Η Σία Κοσιώνη έγινε νονά με βοηθό τον γιο της

«Η ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού έγινε στο σπίτι μου και αυτοπροτάθηκα για νονά», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα (26/9) για την Σία Κοσιώνη, καθώς βάφτισε την κόρη ενός συναδέλφου της στον ΣΚΑΪ, του Γιάννη Ντσούνου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού είχε τη βοήθεια του γιου της, Δημοσθένη Μπακογιάννη.

Η μικρή πήρε το ονόματα Ελεονώρα – Παρασκευή.

«Γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα»

Μετά το μυστήριο η Σία Κοσιώνη δήλωσε στις κάμερες: «Μεγάλη μου τιμή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το παρασκήνιο, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει πίσω από αυτή τη βάφτιση.

Η ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού έγινε στο σπίτι μου. Κάπως το σπίτι μου είχε βγει τυχερό για τον Γιάννη και τη Μαρίνα κι έτσι είπαμε πως το δεύτερο παιδί τους θα το βαφτίσω εγώ.

Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα.

Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά. Θέλω να είναι ένα παιδί τυχερό, να έχει υγεία πάνω από όλα.

Θα είμαι η καλύτερη νονά. Με τον γιο μου έχουν γνωριστεί και είναι στοργικός μαζί της. Ο γιος μου σήμερα είναι ο βοηθός μου».

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ