Ο πρώην σύζυγος "σφάζει με το γάντι" τη Λετίθια της Ισπανίας

Newsroom
Newsroom

Ο καθηγητής Λογοτεχνίας Αλόνσο Γκερέρο αφήνει αιχμές στο νέο του μυθιστόρημα για τον χαρακτήρα της συζύγου του βασιλιά Φελίπε - «Tυπική femme fatale» αναφέρει χαρακτηριστικά

Με διακριτικότητα... θάβει την πρώην σύζυγό του Λετίθια και νυν βασίλισσα της Ισπανίας, ο Αλόνσο Γκερέρο, στο νέο του μυθιστόρημα που ήδη κυκλοφορεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Η πρώην δημοσιογράφος και νυν σύζυγος του Ισπανού Βασιλιά, Φελίπε ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Αλόνσο Γκερέρο. Αν και δεν την κατονομάζει στο τελευταίο του μυθιστόρημα, ο Γκερέρο είναι σαν να σκιαγραφεί την πρώην του και μάλιστα με διόλου κολακευτικά σχόλια, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Closer».

«Τον περασμένο Νοέμβριο», σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό, «ο Γκερέρο δημοσίευσε το βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Las mujeres felices son una chimer» (Οι ευτυχισμένες γυναίκες είναι μια χίμαιρα).
 
Στις σελίδες του βιβλίου γίνεται αναφορά στην ιστορία ενός άνδρα που εργάζεται στη Δικαστική Αστυνομία της Ισπανίας. Αυτό που προκαλεί έκπληξη στον αναγνώστη είναι οι πολλές συμπτώσεις που παραπέμπουν στην πρώην σύζυγό του.
 
letizia_main02
 
Η βασίλισσα Λετίθια
Για παράδειγμα, ο ήρωας του βιβλίου, ονόματι Ενρίκε Λαχόζ, ερωτεύεται «μία δημοσιογράφο αρκετά νεότερή του», την Ισπανίδα Λετίθια.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι έσπευσαν να εντοπίσουν τις αρκετές ομοιότητες και τις ανησυχητικές αναφορές του συγγραφέα, μέσω του βιβλίου του, στην πρώην σύζυγό του διαβάζοντας τις 206 σελίδες του.

Ο ήρωας του βιβλίου ξετρελαίνεται με «μία δημοσιογράφο νεότερή του» που την περιγράφει ως μία γυναίκα με «αποφασιστικό πηγούνι», «αφοπλιστική ομορφιά, λεπτή και με μεγάλο στόμα».
 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ