Οι συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου στο Μπάκιγχαμ

Οι συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου στο Μπάκιγχαμ

Όπως είπε ο γνωστός σεφ «ήθελαν τις συνταγές από όλο το μενού και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους».

Τις συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου από το μενού στο Προεδρικό Μέγαρο την 25η  Μαρτίου ζήτησαν από το Μπάκιγχαμ και όχι μόνο, καθώς οι υψηλοί προσκεκλημένοι του επίσημου δείπνου εντυπωσιάστηκαν από τις ελληνικές γεύσεις.  

Το αποκάλυψε ο γνωστός σεφ μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Καθρέφτης» του Χρήστου Μιχαηλίδη. Μάλιστα, όπως είπε «ήθελαν τις συνταγές από όλο το μενού και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους».

Ο κ. Λαζάρου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα μας, αλλά και για τα προϊόντα μας. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους επίσημους προσκεκλημένους για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.  

«Τα μάτια του ανθρώπου δεν λένε ποτέ ψέματα και καταλαβαίνω από το βλέμμα του» είπε αναφερόμενος στις αντιδράσεις τους για τα πιάτα που δοκίμασαν. Μιλώντας, τέλος, για το ποιο ήταν το άγχος του είπε «φοβόμουν μήπως αρρωστήσω από covid-19 και δεν μπορέσω να ηγηθώ της ομάδας που θα προετοίμαζε το μενού».

 

Δείτε επίσης:

Ψάρια και ντοματίνια Κρήτης για τους επισήμους στο Προεδρικό Μέγαρο

Λευτέρης Λαζάρου: Τιμή μου που μαγείρεψα για τους επίσημους προσκεκλημένους στο Προεδρικό Μέγαρο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ