Παίκτης του "Survivor" έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Παίκτης του "Survivor" έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Kαι το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Στιγμές ευτυχίας για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και την Ινδή σύζυγό του, Allia Al Rufai, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι πήρε ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο, με το μοντέλο να ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και σχολιάζοντας «Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς».

1

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του για τη γνωριμία με τη σύζυγό του: «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Την τελευταία μέρα στο σετ ξέχασα ένα σταυρό, πήρα την παραγωγή και είπα να μου το φέρουν. Τελικά τον έδωσαν σε εκείνη, και έτσι γνωριστήκαμε. Για εμένα ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Allia ήταν πιο διστακτική. Μου άρεσε εμφανισιακά, και όταν άρχισα να τη γνωρίζω μου έκανε εντύπωση το πόσο ευγενική και καλή είναι. Έχει πολλά πράγματα που έψαχνα σε μία γυναίκα. Ζήλια υπήρχε στην αρχή από τη μεριά μου. Κινητό έχω ψάξει, αλλά δε βγάζει πουθενά αυτό».

1

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, αν και επιτυχημένο μοντέλο, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη συμμέτοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, «Survivor». Ο ίδιος παντρεύτηκε με την Allia Al Rufai, η οποία είναι στυλίστρια αλλά και σύμβουλος μόδας, το 2019.

 

Πηγή: fthis.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ