Πάνος Ιωαννίδης: Ένιωσα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορωνοϊό

Πάνος Ιωαννίδης: Ένιωσα αγωνία και φόβο μήπως έχω κορωνοϊό

Τι θα γίνει με τα γυρίσματα

Συνέντευξη στην εκπομπή Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του Masterchef μίλησε για την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής και εξήγησε ότι ήταν απλά ένα κρυολόγημα, ενώ αποκάλυψε την αγωνία και τον φόβο που είχε μόνο και στη σκέψη ότι μπορεί να έχει κολλήσει κορωνοϊό.

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα εκείνο. Ήταν ακριβώς στην αρχή και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα και κύλισαν κανονικά τα γυρίσματα. Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει πάρα πολύ προσοχή. Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί. Είναι πραγματικά σοβαρό», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ερωτηθείς για τα γυρίσματα του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε: «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».

«Μένουμε σπίτι, πολύς κόσμος έχει να δει την οικογένειά του αρκετό καιρό. Πολύς κόσμος έχει να ξεκουραστεί αρκετό καιρό. Οπότε, το να μείνουμε σπίτι και να αξιοποιήσουμε αυτόν τον χρόνο μας ποιοτικά, είναι ό,τι καλύτερο», σημείωσε ο γνωστός σεφ .

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ