Πάνος Κιάμος: Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Δεν θα ήθελα ποτέ να…»

Newsroom
Newsroom

«Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και...»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κοσμοράδιο» προχώρησε ο Πάνος Κιάμος, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να μιλά για όλους και για όλα να είναι άκρως αποκαλυπτικός.

Ο ίδιος έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική ζωή του, στα παιδιά του αλλά και στο διαζύγιό του από την σύζυγό του, Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη, που δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ, μιας και ο ίδιος δεν το επέτρεψε να συμβεί.

Η αποκάλυψη του Πάνου Κιάμου για το διαζύγιό του

«Μου έχουν προτάσεις να συμμετέχω σε talent show αλλά το έχω απορρίψει. Όχι επειδή έχω κάποια αρνητική άποψη αλλά γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Δεν νομίζω είμαι καλός κριτής. Δεν μπορώ να πω πράγματα σε άλλους που δεν μπορώ να πω σε εμένα» είπε αρχικά ο Πάνος Κιάμος.

Αναφορικά με το αν προσέχει το σώμα του με διατροφή και γυμναστή: «Προσπαθώ να προσέχω αλλά δεν είμαι λάτρης του γυμναστηρίου. Να την πω την αλήθεια. Προσπαθώ να μην είμαι αντιαισθητικός γιατί είναι η δουλειά τέτοια».

Σχετικά με τα παιδιά του: «Και τα τρία παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Δύσκολη περίοδος. Η Λιάνα είναι 15, ο Βασίλης είναι 13 και ο Κωνσταντίνος είναι 12. Δεν σου κρύβω ότι είναι πολύ λίγα τα τραγούδια μου που ακούνε τα παιδιά μου. Είναι Snik, Trannos, FY».

Για τον χωρισμό του από την Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη είπε πως: «Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Παρατηρώ τώρα πια καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα γιατί θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δεν θα είχαν επιτυχία».

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ