Πατέρας Μαριάννας από Masterchef 4: Αυτό που έκανε η κόρη μου ήταν λάθος

Πατέρας Μαριάννας από Masterchef 4: Αυτό που έκανε η κόρη μου ήταν λάθος

Ο Νίκος Πουλμέντης είναι διακεκριμένος σεφ στη Νέα Υόρκη και νικητής του «Chopped 2018»

Για τη στάση της κόρης του μέσα στο MasterChef 4 μίλησε ο κ. Νίκος Πουλμεντής πατέρας της Μαριάννας, το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Ο κ. Πουλμεντής μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν συμφωνεί με κάποιες από τις συμπεριφορές της Μαριάννας τις οποίες έχουν δείξει οι τηλεοπτικές κάμερες.

«Το MasterChef είναι θέμα ψυχολογίας και όχι μαγειρικής. Έχω δει μεγάλους σεφ να καταστρέφονται. Δεν είναι κάτι εύκολο, με ξένα παιδιά μέσα σε ένα σπίτι. Υπάρχει μεγάλη πίεση απ’ ότι βλέπω, το βλέπω και από το παιδί μου. Της λέω “θα σκέφτεσαι μόνο μαγειρικά, να μη μπλέκεις με κόντρες”. Δεν ακούει καθόλου κι εγώ της τα είχα πει από την αρχή, δε μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ο κάθε σεφ κρίνεται και από τον χαρακτήρα του. Αυτό είναι το πιο σοβαρό κομμάτι.

Εγώ δεν συμφώνησα με δύο θέματα γιατί εγώ την κόρη μου τη βλέπω σαν πατέρας και σαν σεφ. Εγώ δεν συμφώνησα με το γέλιο της Μαριάννας και δεν συμφώνησα όταν αποχωρούσαν που δεν την πήραν αγκαλιά να της πούνε “γεια σου, μπράβο”.

Αυτό για μένα ήταν πάρα πολύ λάθος, γιατί μοιράστηκαν κάτι που δε θα το ξαναζήσουν ποτέ στη ζωή τους. Και στη μαγειρική, στο τέλος της ημέρας θα δείξει ο καθένας την αξία του έξω από εκεί. Αλλά είναι παιδιά. Δε θα δικαιολογήσω κανέναν, και δε μου άρεσε αυτό που κάνανε καθόλου, αλλά είναι παιδιά» σχολίασε ο κ. Νίκος Πουλμεντής.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ