Παύλος Χάππιλος: Με ένα βίντεο εξηγεί πώς δρουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Παύλος Χάππιλος: Με ένα βίντεο εξηγεί πώς δρουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, που έχει δουλέψει ως χημικός, ξεδιαλύνει ορισμένες απορίες μας για το mRNA και τα σκευάσματα κατά της Covid-19.

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε σήμερα ο Παύλος Χάππιλος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef έβγαλε για λίγο την ποδιά της κουζίνας του και «εκμεταλλευόμενος» τη δημοσιότητα που κέρδισε από το ριάλιτι μαγειρικής θέλησε να στείλει το δικό μου μήνυμα για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο 35χρονος κατέχει βασικές γνώσεις αφού για χρόνια δούλευε ως χημικός στη Βρετανία. Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία να εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους τι συμβαίνει με τα σκευάσματα, τι είναι το mRNA και να ξεδιαλύνει ορισμένες απορίες. Παράλληλα, διαχώρισε όσους φοβούνται τις παρενέργειες του εμβολίου από τους αρνητές και αποδοκίμασε την επικοινωνιακή πολιτική που έχει ακολουθηθεί έως τώρα. Στο τέλος, τόνισε πόσο σπουδαία είναι τα εμβόλια.

«Είναι λογικό σε κάτι καινούριο να ακούς διαφορετικές απόψεις και είναι όλες σωστές. Δεν λέω ότι είναι λάθος αλλά για να υπάρχει μια πληθυσμιακή ανοσία πρέπει ένα συγκεκριμένο ποσοστό να κάνει το εμβόλιο. Καταλαβαίνω το να μην κάνουν το εμβόλιο άνθρωποι που φοβόνται αλλά δεν καταλαβαίνω το να μην το κάνει κανείς», σημείωσε μεταξύ άλλων ο  Παύλος Χάππιλος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ