Πήρε φωτιά το μαλλί του Πέτρου Γαϊτάνου... για χάρη γνωστού πολυκαταστήματος!
Το απόλυτο viral στα social media
Πρωταγωνιστής φέτος στην πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος.
Μετά, λοιπόν, την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Στανίση και τον Παναγιώτης Ψωμιάδη, φέτος ο Πέτρος Γαϊτάνος Γαϊτάνος είναι το κύριο πρόσωπο στην πασχαλινή διαφήμιση της ελληνικής εταιρίας.
Οπως φαίνεται και στο βίντεο, στην αρχή της διαφήμισης ο Πέτρος Γαϊτάνος κάνει πρόβα, τραγουδώντας έναν ψαλμό, όταν ξαφνικά τον καλεί εκπρόσωπος της εταιρείας για να του προτείνει να είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού πασχαλινού σποτ.
Με την σειρά του, ο τραγουδιστής ζητά να μάθει τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους και τότε ξεδιπλώνονται μερικά ευφάνταστα σενάρια.
Αρχικά του προτείνουν να υποδυθεί τον Πόντιο Πιλάτο αλλά ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν βρίσκει την ιδέα καθόλου καλή.
Το δεύτερο σενάριο τον θέλει Ιούδα την ώρα που παραλαμβάνει τα 30 αργύρια, αλλά και αυτό απορρίπτεται.
Στο τρίτο υποδύεται τον εαυτό του το βράδυ της Ανάστασης, πράγμα που ακούγεται ιδανικό μέχρι που μία κυρία... καίει τα μαλλιά του με την λαμπάδα της.
Το τελευταίο σενάριο, όπου είναι και τελικά το πιο απλό ήταν και αυτό που εγκρίθηκε από τον ίδιο, καθώς σε αυτό ο Πέτρος Γαϊτάνος κρατά ένα λευκό κερί και δηλώνει ότι το νόημα της γιορτής του Πάσχα έγκειται ακριβώς σε αυτή την απλότητα.
- MasterChef: Ποιοι δεν χάρηκαν με την επιστροφή της Κρητικιάς;
- «Ήταν πολύ ωραία η φωτογραφία με τον Αιμιλιάνο, το ένιωσα, το έκανα, θα με κρίνει ο Θεός!
- Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων