Ρένια Λουιζίδου: Η αποκάλυψη για τους Απαράδεκτους 30 χρόνια μετά

Newsroom
Newsroom

«Κατέληξε σε εμετό αυτό το πράγμα»

Στην εκπομπή «Mega Stories» και την Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε το βράδυ της Δευτέρας η Ρένια Λουιζίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε ένα γύρισμα των Απαράδεκτων, στο οποίο όπως είπε «κατέληξε σε εμετό αυτό το πράγμα». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα πολλά σουβλάκια που κλήθηκε να φάει, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Θυμάμαι το επεισόδιο με την ποιήτρια, που ήταν η Βάνα Παρθενιάδου, και μας διάβαζε ποιήματα κι έπρεπε εμείς να κάνουμε τους αναίσθητους και να τρώμε με τα χέρια σουβλάκια. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να φυλαχτώ, οπότε με τον Βλάσση πεινούσαμε και πριν το γύρισμα πήγαμε και φάγαμε.

Ξεκινάμε μετά το γύρισμα και μας πιάνουν καμιά εικοσαριά φορές τα γέλια. Και σταματάμε και ξαναπάμε από την αρχή, με αποτέλεσμα να φάμε καμιά εικοσαριά φορές με βουλιμία σουβλάκια και να καταλήξει σε εμετό αυτό το πράγμα. Έλεγα ότι θα πεθάνω τρώγοντας σουβλάκια» είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Όταν έχεις σκηνή φαγητού, δεν τρως ποτέ από πριν γιατί δεν ξέρεις πόσες φορές θα γίνει και πόσες φορές θα χρειαστεί να το ξαναγυρίσεις. Εγώ πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 σουβλάκια εκείνη τη μέρα» είπε στη συνέχεια η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Ρένια Λουιζίδου

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ