Σαγανάκι θαλασσινών σβησμένο με ούζο και σερβιρισμένο με λινγκουίνι

Η Εύα Παρακεντάκη από το Ρέθυμνο ετοιμάζει μια ξεχωριστή συνταγή!

Δείτε τα υλικά:

Υλικά: 12 γαρίδες, 10 μύδια, 4 καλαμαράκια, 6 χτένια, 1 κ.σ. πελτέ, 1 ποτήρι ούζο, 1 φλ. ζουμί από τα ζυμαρικά ή ζωμό λαχανικών, 150 γρ. φέτα, 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. πάπρικα, 1 αστεροειδή γλυκάνισο, 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδο, αλάτι-πιπέρι.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Cretalive στοGoogle News και στοFacebook

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ