ΣΑΣΜΟΣ: Η Άννα και ο Παντελής θα έλθουν σε μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα

Newsroom
Newsroom

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην «Super Κατερίνα» για την δημοφιλή σειρά του Alpha

Η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στάθης Μαντζώρος, η Άννα και ο Παντελής,  το αγαπημένο ζευγάρι του «Σασμού» ήταν προσκεκλημένοι, σήμερα Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου, της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην «Super Κατερίνα» για την δημοφιλή σειρά του Alpha, αναφέρθηκαν στην  υπέροχη ομάδα δημιουργίας της σειράς, στην κινηματογραφική παραγωγή, τα γυρίσματα που γίνονται σε φυσικούς εξωτερικούς χώρους, ενώ αποκάλυψαν τις καθηλωτικές εξελίξεις δίνοντας spoiler σχετικά με το τι θα ακολουθήσει στον «Σασμό».

Στην ιστορία από δω και στο εξής υπάρχουν ανατροπές. Επέλθει σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η ‘Αννα και ο Παντελής θα έλθουν σε μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα άκρα. «Είναι ωραίο που η Άννα θα δυναμώσει το χαρακτήρας της και θα διεκδικήσει  τη σχέση με τον άντρα της και σα σύντροφος και σα μάνα. Διότι την έχει συνηθίσει, την έχει σίγουρη κι έχει δέσει τον γαϊδαρό του ο Παντελής. Κι όταν κάποιες ισορροπίες ανατραπούν θα υπάρξουν πολύ σοβαρές εξελίξεις» σημειώνει η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Μου αρέσει πολύ η τέχνη να σου δίνει την  αίσθηση ότι κοιτάς από την κλειδαρότρυπα, ότι βλέπεις πράγματα απόκρυφα» λέει ο Στάθης Ματζώρος. «Όταν συμβαίνουν γεγονότα στην οικογένεια Αγγελάκη, πραγματικά αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες» εξηγεί και προσθέτει ότι «θα γίνουν πολλά πράγματα, τα οποία θα  τους δέσουν μεταξύ τους». Όπως για παράδειγμα, ο Παντελής μαλακώνει με τον Μανόλη. «Η σχέση πατέρα-γιου  μας απασχολεί και  θα μας απασχολεί. Θα έλθουν πολύ κοντά.  Η σχέση του  Μανόλη με τον πατέρα του θα δυναμώσει και ο Παντελής θα καταλάβει περισσότερο το γιο του» καταλήγει.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ