Σμαραγδής: «Με την επόμενη μου ταινία κλείνω σαν σκηνοθέτης»

Newsroom
Newsroom

"Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ταινία θα αναδείξει την αλήθεια του Καποδίστρια" δήλωσε με πυγμή ο Γιάννης Σμαραγδής

Ποδαρικό στο νέο κύκλο της εκπομπής «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά έκανε ο Γιάννης Σμαραγδής, τη νύχτα της Τρίτης, στη συχνότητα του ΕΡΤ News. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε, μέσα σε όλα, για την μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή καθώς και την επερχόμενη ταινία «Καποδίστριας» με την οποία θέλει να πέσει η αυλαία σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σμαραγδής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Καποδίστρια θέλω να πιστεύω πως, αν τον κάνω, κλείνω σαν σκηνοθέτης. Κλείνω. Έχω βρει το καστ και μου λείπουν λίγα χρήματα, δεν μπορώ να πω όμως περισσότερα. Όλους τους ηθοποιούς τους έχουμε βρει και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Καποδίστρια και θέλω να με συγχωρέσετε γι’ αυτό».

«Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Προς ώρας λείπουν κάποια χρήματα αλλά υπάρχουν καλοί Έλληνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν και υπάρχει και μια κυβέρνηση η οποία πρέπει να πω πως αυτή τη στιγμή είναι μια τύχη το ότι ο επικεφαλής, που είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μέγας θαυμαστής του Καποδίστρια».

«Ο Καποδίστριας είναι εντελώς άγνωστος. Κατάφεραν αυτοί που τον δολοφόνησαν, που κυβέρνησαν μετά, και οι μέσα και οι έξω, να πουν ένα μεγάλο ψέμα για τον Καποδίστρια. Την αλήθεια του Καποδίστρια είμαι βέβαιος ότι θα την αναδείξει αυτή η ταινία» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Σμαραγδής στη νέα τηλεοπτικής του συνέντευξη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ