Σπετσοφάι σε γιουβέτσι από το Λάμπρο Βακιάρο

Δείτε τη συνταγή

Υλικά:

350 γρ.μοσχαρίσιο λουκάνικο, 350 γρ. χοιρινό λουκάνικο, 350 γρ. λουκάνικο κοτόπουλου, 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό, 2 πράσινες πιπεριές κέρατο, 2 μεσαίες πιπεριές Φλωρίνης, 1-3 καυτερές πιπεριές κέρατο, 1/2 φλ. τσίπουρο, 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά, 1 κ.σ. πελτέ τομάτας, 400 γρ τομάτα κονκασέ, 1 λίτρο νερό, 1 κύβο κότας, 500 γρ. κριθαράκι, 200 γρ. φέτα για το γαρνίρισμα, 1/3 ματσάκι μαϊντανό, ξύσμα λεμονιού

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ