Στη φωλιά των Κου Κου: Ο παρουσιαστής που συζητά για τη θέση του Κρατερού Κατσούλη

Στη φωλιά των Κου Κου: Ο παρουσιαστής που συζητά για τη θέση του Κρατερού Κατσούλη

Το Star αναζητά συμπαρουσιαστή για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού, όπως όλα δείχνουν, η «Φωλιά των Κου Κου» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Κρατερός Κατσούλης σταματά από την εκπομπή του Star, «Φωλιά των Κου Κου», έπειτα από επτά χρόνια. «Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από επτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star» είχε δηλώσει ο ηθοποιός στον αποχαιρετιστήριο του λόγο στην «Φωλιά των Κου Κου».

Η αποχώρησή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη». Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, η πρωινή εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με την Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ το κανάλι της Κηφισιάς αναζητά τον συμπαρουσιαστή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου, ενώ όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, το κανάλι έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο τηλεφώνημα στον παρουσιαστή. Παράλληλα, το Star «έσπασε» το κοινό συμβόλαιο που είχαν οι «Κου Κου» με τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου ν' αποχωρήσει ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου υπέγραψε ένα μίνι συμφωνητικό διάρκειας δύο μηνών, δηλαδή έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για την αποχώρηση του από τη «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι συζητά για διάφορα πρότζεκτ με το Star για του χρόνου. «Έφτασε η ώρα να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Η αποχώρησή μου έγινε με αγάπη και συνεννόηση με το κανάλι. Έφυγα γιατί το κομμάτι της παρουσίασης ήταν αρχικά κάτι εμβόλιμο στην καριέρα μου και έφτασε να έχει γίνει κυρίως. Έφτασε η στιγμή να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Έτσι κι αλλιώς, με το Star συζητάμε πράγματα και για του χρόνου». 

 

 

Δείτε επίσης:

Αποχωρεί από την "Φωλιά των Κου Κου" ο Κρατερός Κατσούλης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ