Στην Eva Mendes αρέσει να πλένει τα πιάτα όχι όμως να μαγειρεύει

Newsroom
Newsroom

Τί παραδέχεται η ίδια

Η Εύα Μέντες λατρεύει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού όχι όμως και να μαγειρεύει. Όπως παραδέχεται η ίδια αυτός που έχει αναλάβει την μαγειρική είναι ο σύντροφός της Ράιαν Γκόσλινγκ.

«Ο Ράιαν είναι ο μάγειρας. Είναι απίστευτος μάγειρας», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία στο "μαγειρεύει αυτός κι εγώ να καθαρίζω". Και λειτουργεί για εμάς».

Πέρα από τη συμφωνία τους για το φαγητό, η Μέντες παραδέχεται ότι είναι για εκείνη θεραπευτικό να στήνεται μπροστά από τον νεροχύτη και να καθαρίζει τα πιάτα.

«Η ζωή είναι τόσο χαοτική. Αλλά το μόνο πράγμα που μπορώ να ελέγξω είναι το σπίτι μου, η κουζίνα μου. Έτσι, όταν πλένω τα πιάτα είναι χαλαρωτικό για μένα», λέει στο People. «Πραγματικά είναι κάτι πέρα από την καθαριότητα. Μου δίνει πραγματικά διαύγεια. Ο καθαρός νεροχύτης ισοδυναμεί με καθαρό μυαλό για μένα».

«Μεγαλώνοντας σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα με πολλούς ανθρώπους, δεν είχαμε τίποτα», λέει για την ανατροφή της στη Νότια Καλιφόρνια. «Αλλά όταν το σπίτι ήταν καθαρό, ήταν σαν, "Απλά αισθάνομαι καλύτερα". Όλοι ένιωθαν καλύτερα. Άρα για μένα είναι κάτι συναισθηματικό».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ