Στράτος Τζώρτζογλου: Έχασα 16 κιλά στη «Φάρμα»

Στράτος Τζώρτζογλου: Έχασα 16 κιλά στη «Φάρμα»

Χαρακτήρισε τη "Φάρμα" ως πείραμα και όχι ως ριάλιτι.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τη "Φάρμα", ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του ριάλιτι, μιλά στο TheCaller Web TV και την Κατερίνα Γιατζόγλου στην πιο ανατρεπτική συνέντευξη.

Μετρώντας δεκάδες χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, ο Στράτος Τζώρτζογλου παραχώρησε την πιο απρόβλεπτη και αληθινή συνέντευξη, μετά την αποχώρησή του από τη "Φάρμα".

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του Ant1, υποστηρίζοντας την επιλογή της παραγωγής, να βάλει σε ένα σπίτι τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες υπό τέτοιες συνθήκες διαβίωσης . Χαρακτήρισε τη "Φάρμα" ως πείραμα και όχι ως ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε ότι καθημερινά αντλούσε δύναμη από τις προσευχές που έκανε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "τη δύναμη την έπαιρνε από το Θεό".

Δύο ημέρες μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιπππίδη, ο ίδιος υποστήριξε ότι στην αρχή της καριέρας του μπήκε σε "black list" γιατί δεν είπε το ναι στο να μπει σε μια "παρέα".

Κάνει λόγο για "δολοφόνους ανθρωπίνων συνειδήσεων" , ενώ λέει για <em>"τις παρεούλες που ήξεραν και δεν μιλούσαν, επέτρεψαν σε αυτά τα φίδια να γιγαντωθούν και να σκοτώσουν κόσμο".</em>

Τέλος, αποκαλύπτει και μια πτυχή του εαυτού του που δεν είναι γνωστή στον κόσμο, αυτή του πατέρα του Αλκιβιάδη. Μίλησε για το δύσκολο αγώνα που έδωσε προκειμένου να μην λείψει τίποτα από το γιο του, ενώ μίλησε βαθιά συγκινημένος και περήφανος για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια στην Αστόρια.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ