Τέσσερα λάθη που κάνετε κάθε φορά που εφαρμόζετε το make up σας

Καλό είναι να αποφεύγουμε για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος

Κανείς δεν είπε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει τα μυστικά των μακιγιέρ, έτσι ώστε να επιτυγχάνει ένα άρτιο μακιγιάζ μόνη της. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια λάθη που όλες κάνουμε κατά την εφαρμογή του make up, τα οποία, όπως αναφέρει και το newsbeast.gr,  καλό είναι να αποφεύγουμε για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, που δεν είναι άλλο από την ομοιορμοφία.

Δεν φοράτε primer
Όταν βιάζεστε μπορεί να φαίνεται δελεαστικό το να παραλείψετε το primer κατά την πρωινή σας, και όχι μόνο, ρουτίνα μακιγιάζ. Ωστόσο, μην το κάνετε καθώς είναι το κλειδί για ένα ομοιόμορφο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Εφαρμόζετε το make up αμέσως μετά την ενυδάτωση
Ο κανόνας λέει ότι πάντα πρέπει να δίνετε τουλάχιστον 15 λεπτά στην ενυδατική σας κρέμα να απορροφηθεί από το δέρμα σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το make up σας.

Το παρακάνετε με το προϊόν
Η ομοιόμορφη επιδερμίδα, που είναι και ο στόχος κάθε φορά που εφαρμόζετε το make up σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται και αλόγιστη χρήση του. Η υπερφόρτωση του προσώπου σας με πολλά στρώματα make up θα έχει τα αντίθετα αποτέλεσματα, ενώ θα είναι και επιβαρυντική για το δέρμα σας.

Ξεχνάτε το λαιμό σας
Για ένα άρτιο αποτέλεσμα απαράβατος κανόνας κατά την εφαρμογή του make up είναι και η εφαρμογή λίγων σταγονών στο λαιμό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχετε την επιθυμητή ομοιομορφία στο χρώμα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ