Τέτα Καμπουρέλη: Βγήκε το διαζύγιο, είμαι ελεύθερη και ωραία

«Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα έπρεπε και οι δύο να ελευθερωθούμε» συμπλήρωσε η αισθητικός

Η Τέτα Καμπουρέλη εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» κατά τη διάρκεια εξόδου της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Star Ελλάς, Miss Ελλάς και Miss Young 2022.

Η αισθητικός αποκάλυψε μεταξύ άλλων και για πρώτη φορά, πώς βγήκε το διαζύγιό της από τον Βασίλη Γκουρούση, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα της σχέση. Επιπλέον σχολίασε και το γεγονός, πως ο πρώην σύζυγός της, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερη και ωραία. Βγήκε το διαζύγιο, έπεσαν οι υπογραφές και πλέον είμαστε καλύτερα και οι δύο μας. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα έπρεπε και οι δύο να ελευθερωθούμε»  είπε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη και συνέχισε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, έχω έναν σύντροφο που με στηρίζει και τον στηρίζω. Ο κύριος Γκουρούσης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενοχλεί αλλά όλα όσα λέει δεν ισχύουν» ανέφερε αρχικά η αισθητικός.

Όσον αφορά στις σχέσεις που διατηρεί το πρώην ζευγάρι μετά το διαζύγιο, σημείωσε: «Δεν είναι εύκολο να πετάς έτσι 40 χρόνια από τη ζωή σου, αλλά όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν έναν κύκλο όμορφο. Εμείς έχουμε κάνει τρία παιδιά και έχουμε πολύ όμορφα εγγόνια. Οι σχέσεις μας είναι τυπικές και μιλάμε μόνο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Τέλος, η Τέτα Καμπουρέλη ρωτήθηκε και για τη νέα σύντροφο του Βασίλη Γκουρούση: «Καλά κάνει και του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος» απάντησε.

Δείτε το βίντεο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ