Θρίλερ με το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, η πρόβα που αναμενόταν σε λίγα 24ωρα φαίνεται να είναι στον “αέρα”, ενώ υπάρχει πιθανότητα αναβολής του σόου για τη δεύτερη σεζόν.

Χωρίς υπογραφές παραμένουν οι θέσεις της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ δεν υπάρχει και παρουσιαστής! Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, η πρόβα που αναμενόταν σε λίγα 24ωρα φαίνεται να είναι στον “αέρα”, ενώ υπάρχει πιθανότητα αναβολής του σόου για τη δεύτερη σεζόν.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Alpha, κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη “κλειδώσει” η κριτική επιτροπή, που ακούγεται πως θα είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Καλομοίρα.  Επιπλέον δεν υπάρχει παρουσιαστής αν και είχαν ακουστεί τα ονόματα του Κρατερού Κατσούλη και του Θανάση Αλευρά.

Όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που δεν έχουν “κλειδώσει” οι κριτές και ο παρουσιαστής, δεν έχουν βρεθεί ούτε και τα “ταλέντα” που θα συμμετέχουν.

Εάν όλα αυτά δεν “κλειδώσουν” πολύ άμεσα, η πρεμιέρα που προγραμματιζόταν για τις 24 Οκτωβρίου δεν θα γίνει και θεωρείται πιθανό το σόου να πάρει αναβολή για τη δεύτερη σεζόν, δηλαδή να ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ