Το τοπάκι των Αμερικανικών Ταχυδρομείων, ό,τι πιο «καυτό» στη μόδα

Το τοπάκι των Αμερικανικών Ταχυδρομείων, ό,τι πιο «καυτό» στη μόδα

Ένα crop top το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο.

Αντιμέτωπα με την απόπειρα του Προέδρου Τραμπ να δυσχεράνει τη διαχείριση της επιστολικής ψήφου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία (United States Postal Service ή USPS) πήραν πρωτοβουλία να ενισχύσουν το ταμείο τους. Και, μεταξύ άλλων, παρουσίασαν ένα crop top, το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο.

Διαθέτουν, πλέον, στην αγορά μια καινούργια σειρά προϊόντων, τυπικών προϊόντων που αναμένει κανείς από μια εθνική ταχυδρομική υπηρεσία: εντυπωσιακά γραμματόσημα στα οποία απεικονίζεται η άγρια φύση της Αλάσκας. Άλλα, με ανθισμένους κάκτους (εκπληκτικό θέαμα). Ή, τη σειρά τεσσάρων γραμματοσήμων «Ανατριχιαστικές Σιλουέτες», με τον καλλιτέχνη Τάιλερ Λανγκ να παίρνει παραδοσιακά μοτίβα του Χάλογουιν και να τα αποδίδει ως μαύρες σιλουέτες σε παράθυρα τα οποία έχουν απόκοσμο φως πίσω τους. Βεβαίως και τις απαραίτητες tote bags.

Ωστόσο, το προϊόν που τράβηξε την προσοχή είναι κάτι που δυσκολεύεται κανείς να συσχετίσει με ταχυδρομική υπηρεσία: ένα crop top με το λογότυπο της USPS επάνω

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ